12 лютого 2023 року наш заклад позашкільної освіти долучився до проведення  традиційного турніру з волейболу, присвяченому 34-й річниці виводу військ з Афганістану та з  нагоди дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.  

Турнір був заснований за ініціативи керівника Долинської районної організації УСВА полковника Гронта Миколи Юхимовича.

Урочисту частину заходу відкривали вихованці колективу спортивно-бальної хореографії «Бомонд» (керівник Ісаєв С.Б.) КЗ «ЦДЮТ Долинської міської ради» патріотичною танцювальною композицією. Всіх учасників змагань вітала начальник управління освіти, молоді та спорту Долинської міської ради Оксана Фомічова.

Після ігор у двох підгрупах серед команд визначилися переможці та призери, а саме: 5-6 місця – колектив «Ветерани Долинщини» та юнаки «ЦДЮТ»;

на четвертому місці дружна команда «Бджілка», які поступилися бронзовим призерам гостям з Кривого Рогу «Темп 2»;  переможець визначився у останній грі – з рахунком 3:1 криворіжани «Темп 1» перемогли господарів «Федерація волейболу Долинщини», які на другому місці.

Дякуємо за співпрацю в організації та проведенні змагань ГО «Федерація волейболу Долинщини», управлінню освіти, молоді та спорту Долинської міської ради, Долинській міській організації УСВА, КЗ «Ліцей №1 Долинської міської ради».

Від cdut-dolynska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.