22 жовтня 2021 року пройшло чергове засідання МО керівників гуртків декоративно-ужиткового напрямку на тему «Пріоритетні вектори національно-патріотичного виховання в роботі гуртків декоративно-ужиткового мистецтва».

Голова МО Білик О. В. зазначила, що одним з ключових пріоритетів національно-патріотичного виховання в роботі гуртків декоративно-ужиткового мистецтва є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації, традицій, культурного та історичного минулого України.  Наше завдання — так побудувати освітній процес, щоб його організація, приклади педагогів, середовище виховували гуртківців у дусі патріотизму, глибокого розуміння історії свого народу, національної ідентичності, самобутності.    Член МО Попович В. Л. провела з присутніми міні-тренінг «Почни з себе». Педагогам були запропоновані практичні вправи: «Знайомтесь, мій рідний край! Запрошую на гостини!», «Патріотичний кросворд», руханка («енерджайзер») «Галерея образів», які вони зможуть використовувати на своїх заняттях.

 Член МО Гніда А. О. ознайомила керівників гуртків з новинками методичної та періодичної літератури, інтернет – інформацією для педагогів.

Від cdut-dolynska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.