Навчальний рік у комунальному закладі «Центр дитячої та юнацької творчості Долинської міської ради» стартував!

15 вересня 2021 року відбулосясвято початку нового навчального року. На нього завітали заступник голови Долинської міської ради Бабенко Лілія Вікторівна та начальник управління  освіти Фомічова Оксана Леонідівна. Гості привітали всіх дітей, їх батьків і педагогічний колектив із початком навчального року у закладі позашкільної освіти, побажали успіхів, творчості, нових звершень та досягнень, впевненості у завтрашньому дні.  Оксана Леонідівна вручила грамоти й дипломи гуртківцям, які здобули перемоги у Всеукраїнських та обласних конкурсах протягом літа.

Чудові роботи   вихованців гуртків декоративно-ужиткового напряму, літературна та хореографічна композиції у виконанні юних танцюристів із гуртка спортивно-бальної хореографії «Бомонд»   і членів драматичного гуртка, запальні пісні у виконанні Поліни Коржіневської та Діани Лещук стали гарним подарунком усім присутнім на святі.

Велика родина позашкілля Долинщини поповнилася новими гуртківцями, які з новими враженнями та емоціями поринуть у цікавий світ фантазії і творчості!

Від cdut-dolynska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.