04  березня 2021 року, в переддень відзначення жіночого свята, в актовій залі КЗ «ЦДЮТ Долинської міської ради» відбулася конкурсно-розважальна програма «Весняне асорті» для гуртківців закладу та їх мам.

У конкурсі брали участь команда «Квітучі» у складі Портянко Дарії та її мами Тетяни Вікторівни, Антоненко Анни та її мами Людмили Олександрівни,  і команда «Чарівні» у складі Резніченка Давида та його мами Катерини Олександрівни, Явтушок Поліни та її мами Наталії Олександрівни.

Мами та їхні діти змагалися у різноманітних творчих конкурсах, веселих розвагах, інтелектуальних вікторинах. У невимушеній теплій атмосфері заходу обидві команди набрали майже однакову мкількість балів. Однак, перемогу здобула  команда «Чарівні».

Святкового настрою  додали виступи вихованців гуртка спортивно-бальної хореографії «Бомонд» (керівник Сергій Ісаєв) та драматичного гуртка «Прем’єра» (керівник Наталія Добош).

По завершенню програми директорка закладу позашкільної освіти Ірина Марущак  привітала всіх присутніх мам, дівчаток, педагогів із прийдешнім святом, побажала щастя і міцного здоров’я, родинного тепла, затишку, злагоди, добра  та вручила подарунки усім учасникам програми.

Захід був проведений із дотриманням всіх карантинних вимог.

Від cdut-dolynska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.