19 лютого 2021 року в актовій залі КЗ «ЦДЮТ Долинської міської ради» відбулася конкурсно-розважальна програма «Крок до успіху» для членів Районного парламенту дітей.

У двобої зійшлися команда «Кмітливі» у складі Гапонової Марини,  Басюк Анни, Черниш Цвєтани, Півненко Катерини та команда «Розумні» у складі Семокопа Владислава, Ярмошенко Анастасії, Поправки Андрія, Ремінної Вікторії.

Програма складалася  з 7 раундів та фіналу.

Для змагань  були  підібрані найрізноманітніші завдання: на швидкість підіймати «руки-ноги», щоб скласти якомога більше слів; читати «по губах»; позмагатися у «Music Fest»; дати відповіді на питання бліц-вікторини; вгадати за навідними питаннями «Хто я?», визначити, хто  володіє ідеальним слухом; позмагатися у грі «Джанга».

До фіналу учасники  дійшли з рахунком 5:2 на користь команди «Кмітливі». А в завершальному змаганні все вирішувала Пані Фортуна. Та перемогу все ж вибороли «Кмітливі».

По завершенню програми директорка закладу позашкільної освіти Марущак Ірина Миколаївна нагородила учасників конкурсу Грамотами за зайняті І і ІІ місця та вручила подарунки.

Захід був проведений із дотриманням всіх карантинних вимог.

Від cdut-dolynska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.