11 грудня 2020 року відбулося засідання педагогічної ради  на тему «Нові підходи в організації освітнього процесу в закладі позашкільної освіти» в режимі онлайн. У ході засідання були розглянуті питання: «Модернізація освітнього процесу на гуртку за рахунок нових діджиталітаційних рішень», яке розкрила заступник директора з виховної роботи Гасаненко О.С.

З порадами як структурувати на наповнювати  професійний блог,  який є ефективним інструментом для використання технологій дистанційного навчання, і про доцільність використання електронних дошок для організації спільної роботи та спілкування в реальному часі ознайомила заступник директора з навчально-виховної роботи Леонтьєва І.В.

Керівники методичних формувань Дзюба І.О., Пайцун І.О. та керівник гуртка Гніда А.О. презентували досвід роботи з використання різних інтернет ресурсів для застосування технологій дистанційного навчання під час дії карантину та результатами роботи керівників гуртків.

Ми, педагоги закладу позашкільної освіти, знаходимось у постійному пошуку шляхів, які допоможуть зробити освітній процес змістовним, цікавим, інформативним, корисним, результативним, таким, щоб ніхто з дітей не залишався байдужим, кожен мав змогу реалізувати себе та відчути власну причетність до всього, що відбувається на занятті.

Від cdut-dolynska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.