21 листопада вся Україна відзначає День Гідності та Свободи.

Події на Майдані засвідчили волелюбність українського народу, прагнення до свободи і демократичних цінностей, стали випробуванням на цінність особистості людини, виміром людяності та честі.

Виховуючи у дітей почуття національної гідності, утвердження ідеалів свободи і демократії, педагоги закладу провели на гуртках години спілкування на тему: «Революція Гідності: маємо пам’ятати». На виховних заходах керівники гуртків ознайомили вихованців з історією походження Дня Свободи та Гідності. Розповіли про сміливі вчинки студентів та жителів України під час Революції Гідності. Діти намалювали тематичні малюнки та виготовили колажі і панно, які ілюструють ті події. Кульмінацією виховного заходу було створення колективного фото та вшанували хвилиною мовчання біля пам’ятної дошки на честь Івана Яковенка.

І сьогодні українські воїни стоять на варті нашої країни. Ми завжди шануватимемо і пам’ятатимемо їх звитягу й мужність, а полеглі герої завжди житимуть у наших серцях і пам’яті. Ми не маємо права забути про них, і ми маємо право жити в мирній країні!

Від cdut-dolynska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.