15 вересня!  Початок  нового  навчального  року в позашкіллі! Комунальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості Долинської районної ради», що на Кіровоградщині, цьогоріч радо вітав  здобувачів освіти  та їх батьків саме 15 вересня.

     Свято відбувалося на свіжому повітрі  з дотриманням усіх вимог адаптивного карантину: здійснення температурного скринінгу для педагогів , дотримання дистанції  його учасниками, перебування персоналу в  масках. А ще: з гарним  настроєм та очікуваннями, зі  святковими емоціями та новими враженнями.

    Чудові роботи   вихованців гуртків декоративно-вжиткового напряму, літературна та хореографічна композиції у виконанні юних танцюристів із гуртка спортивних бальних танців «Бомонд»   і членів театрального гуртка стали гарним подарунком усім присутнім на святі.

    Директор  закладу Ірина Марущак  привітала дітей і батьків та запевнила їх у тому, що педагогічний колектив зробить усе можливе, щоб 2020-2021 навчальний рік у Центрі дитячої та юнацької творчості був наповнений цікавими зустрічами, новими  перемогами та досягненнями гуртківців, які завжди гідно представлятимуть талановитий долинський край не лише на районному та обласному рівнях, а й у всеукраїнських та міжнародних заходах. Голова райдержадміністрації Євгеній Звіздовський, вітаючи усіх зі святом, наголосив на головному: щоб кожна бажаюча дитина, навчаючись у  закладі позашкільної освіти, реалізувала своє право на повноцінну якісну сучасну освіту, і запевнив, що позашкільна освіта Долинщини є однією з пріоритетних візій розвитку регіону вцілому. Підтвердженням його слів стали подаровані   страхувальні системи для вихованців туристичних гуртків та солодощі всім дітям.

    Навчальний рік у Комунальному закладі «Центр дитячої та юнацької творчості Долинської районної ради» стартував!

      Велика родина позашкілля Долинщини поповнилася новими гуртківцями, які з новими враженнями та емоціями поринуть у цікавий світ творчості й талантів!

Від cdut-dolynska

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.