Інформація про заклад

Комунальний заклад «Центр дитячої та юнацької творчості Долинської міської ради» (далі ЦДЮТ) здійснює свою діяльність згідно з Конституцією України та на підставі законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про позашкільну освіту», наказів Міністерства освіти і науки України, інших центральних органів виконавчої влади, рішень органів місцевого самоврядування.

     КЗ «ЦДЮТ Долинської міської ради» – багатопрофільний  заклад позашкільної освіти, у якому у 2022-2023 навчальному році функціонує 36 гуртків, в яких здобувають додаткову освіту 868 дітей. Навчання в гуртках здійснюється за такими напрямами: фізкультурно-спортивний, соціально-реабілітаційний,  художньо-естетичний, еколого-натуралістичний та науково-технічний.

         Освітня діяльність закладу позашкільної освіти спрямована на надання знань, формування вмінь і навичок з різних напрямів позашкільної освіти, розвитку інтелектуальних і творчих здібностей, фізичних якостей відповідно до задатків та запитів гуртківців, формування ключових компетентностей. Заняття гуртків проводяться у традиційній та нетрадиційній формах, з використанням технологій дистанційного навчання.