Соціально-реабілітаційний напрямок

/Files/images/Гасаненко.JPG

Гасаненко Олена Сергіївна – керівник гуртка «Інтелектуальні ігри», який працює на базі КЗ “Маловодянський ліцей Долинської міської ради”

Закінчила Кіровоградський державний педагогічний університет ім. В.К. Винниченка у 2000 році за спеціальністю вчитель хімії та біології.

У закладі позашкільної освіти працює з 2003 року.

Проблемне питання: «Використання різних форм роботи як один з чинників формування громадянської зрілості підлітків».

Нагороджена Грамотою Управління освіти і науки Кіровоградської державної адміністрації за кращу методичну розробку з науково-технічної творчості серед педагогів позашкільних закладів (2009); Грамотою відділу освіти Долинської районної адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління (2014).

Переможець конкурсу педагогічної майстерності “Кращий керівник гуртка – 2008”.

У 2014 році стала переможцем у категорії “Інтелектуальний розвиток” обласного етапу Всеукраїнського конкурсу педагогічної майстерності “Джерело творчості” в номінації “Керівник гуртка -2014”.

У 2014 році Гасаненко О.С. присвоєно педагогічне звання “керівник гуртка – методист”.

У 2016 році отримала Диплом ІІІ ступеня за участь у Всеукраїнському конкурсі “Цікава школа” номінація “Найоригінальніший навчальний заклад”

Микитенко Світлана Анатоліївна – керівник гуртка “Школа “Лідер”, який функціонує у приміщенні КЗ “ЦДЮТ Долинської міської ради”.

Блог координатора РПД

У позашкільній освіті працює з 2013 року.

Проблемне питання «Розвиток самопізнання і самовираження особистості в контексті національного виховання»

У конкурсі педагогічної майстерності “Творча особистість” посіла ІІ місце (2013 р)

У 2018 році відзначена як координатор РПД подякою Долинської райдержадміністрації.

Нагороджена подякою відділу освіти (2020р.)

/Files/images/DSCN1668.jpg

Удовіченко Ірина Петрівна – керівник гуртка “Євроклуб “Діалог”, який працює у приміщенні КЗ “ЦДЮТ Долинської міської ради”

Блог керівника гуртка

Закінчила Кіровоградський державний педагогічний університет імені В. Винниченка за спеціальністю «Педагогіка і методика середньої освіти. Українська мова і література» та здобула кваліфікацію вчителя української мови і літератури та зарубіжної літератури основної і старшої школи. Має повну вищу освіту

Гурток «Євроклуб» «Діалог» розпочав свою діяльність 17 вересня 2010 року

Проблемне питання, над яким працює керівник гуртка: «Формування життєвої компетентності гуртківців через організацію Європейських стосунків».

Нагороджена Грамотою за сумлінну творчу працю та значний особистий внесок у розвиток і виховання дітей та учнівської молоді та Грамотою за активну участь в обласному «Єврофесті – 2012» та вагомий особистий внесок у популяризацію європейських цінностей серед учнівської молоді та нагоди відзначення Дня Європи в Україні.

У конкурсі педагогічної майстерності “Творча особистість” посіла ІІІ місце (2013 р).

У 2015 році нагороджена грамотою відділу освіти Долинської райдержадміністрації.